Η Περιφέρεια Κρήτης διοργάνωσε το Τριήμερο Καινοτομίας με τίτλο: InnoDays 2022 – Η Κρήτη της γνώσης και της παραγωγής, στις 25-27 Νοεμβρίου 2022, στο Διεθνές  Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης.

Η IONOS ως μέλος του Παρατηρητηρίου Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας Περιφέρεια Κρήτης και μία από τις 5 εταιρείες που έχουν έως σήμερα ενταχθεί στα Innovation Stories(https://ibo.crete.gov.gr/category/innovation-stories/), συμμετείχε στο άνω Τριήμερο Καινοτομίας.

Κατά τη διάρκεια του Τριημέρου διεξήχθη ο Μαραθώνιος Καινοτομίας «Αρτέμης Σαϊτάκης» (Hackathon), δράση του Παρατηρητηρίου Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης με φορέα υλοποίησης το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Επ. Καθηγητή Μάρκο Κουργιαντάκη.

Η θεματολογία ήταν «Καινοτόμες ιδέες για την ανάπτυξη βιώσιμων πρακτικών στην παραγωγή και προώθηση του ελαιόλαδου και του χαρουπιού της Κρήτης». O κ. Χριστοδούλου ο CEO της IONOS μαζί με την νομικό Παναγιωτάκη Εμμανουέλα, τον ιατρό εργασίας – περιβάλλοντος Βροντάκη Κωσταντίνο και τη γεωπόνο Αλιπράντη Κωνσταντίνα έλαβαν το 3ο βραβείο για την παρουσίαση της ιδέας των αυτόνομων πλατφορμών ΣμηΕΑ και το σύστημα Green Jet της Robotopia με την οποία συνεργάζονται.

Βράβευση innodays